Vzkazy nebo dotazy mi můžete zanechat v Návštěvní knize

Mňága a Žďorp

8. října 2010 v 15:10 | Staňulii |  My MUSIC
mnaga logo
     Tak tuhle kapelku asi nemusim dlouze představovat. Takže jen ve stručnosti pro toho, kdo by nevěděl...
mnaga old boys
     Mňága je česká kapelka, zabívající se alternativním rockem. Byla založena již r. 1983 a pochází z Valašského Meziřící (odtud název Valmez). Jejich složení i názvy kapely se poměrně dost měnily, ale už jen čistá Mňága a Žďorp působí od roku 1987. Název kapely je tvořen slovy ze slezského dialektu.
     Frotman skupiny, Petr Fiala, vytvořil dvě samostatné alba Nečum a tleskej! (1994) a Je čas (2005).
mnaga band
Členové Mňágy:
     Petr Fiala - akustická kytara, zpěv
     Pavel Koudelka - bicí, zpěv
     Martin Knor - elektrická kytara
     Jaromír Mikel - elektrická kytara, zpěv
     Petr Nekuža - baskytara, zpěv
     Jiří Tibitanzl - saxofon, píšťalka, klávesy, perkuse, zpěv
     Zuzana Fialová - zpěv

Diskografie Mňágy:
Made in Valmez (1991)
made in valmez
Furt rovně (1992)
furt rovne
Radost až na kost (1993)
radost az na kost
Valmez rock city (1994)
valmez rock city
Ryzí zlato (1995)
ryzi zlato
Bajkonur (1997)
bajkonur
Chceš mě? Chci Tě! (1999)
chces me? chci te!
Nic složitýho (2000)
nic slozityho
Web site story (2003)
web site story
Dutý, ale free (2006)
duty ale free
Na stanici polární (2008)
na stanici polarni
Takže dobrý (2010)
takze dobry
     Něco z jejich repertoáru:
Měsíc:

Myslel jsem si, že je to láska:

Ne, teď ne:

Nejlíp jim bylo:

Hodinový hotel:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 davids bridal toronto davids bridal toronto | E-mail | Web | 12. ledna 2013 v 10:58 | Reagovat

Great weblog, ideal job. Your idea couldnt seem to have been drafted any better. Encountering this document rings a bell in my memory about my last supervisor! He routinely kept babbling on this. I may email this post to him. Entirely confident he'll have a fantastic read. Appreciate your writing about this!
http://www.speakdress.com/mother-of-the-bride-dress-function-occasion.html

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama